about_us_img1

KINGTONE JIMTOM

Misi

Nyedhiyakake produk lan layanan sing apik banget, Nyambungake jagad kanthi lancar!

Sesanti

Kanggo dadi panyedhiya teknologi komunikasi nirkabel lan solusi!

Konsep

Kualitas emas, menang jagad.

Roh

Wong sing berorientasi, teknologi luwih dhisik; persatuan lan kerja keras, dedikasi lan inovasi.

Filsafat

Inovasi terus-terusan, menang kualitass.

Nilai Produksi

Terus nggawe nilai, éling win-win jangka panjang kerjasama karo pelanggan, panyedhiya, karyawan lan pemegang saham.