about_us_img1

Kingtone didegaké ing taun 2006, dununge ing Pangkalan Komunikasi Mikro Rencana Obor Nasional ing Quanzhou, China. Iki minangka pabrikan utama sing spesialisasine ing bidang peralatan komunikasi gelombang mikro lan khusus kanggo P&P, pabrik, produksi lan komponen komponen pasif lan aktif gelombang mikro, piranti lunak stasiun radio, ngawasi komunikasi lan produk internet.

Produk unggulan yaiku:

Walkie Talkie: Radio Genggem VHF / UHF utawa Radio Ponsel;
Produk Keamanan: Jammer, IMSI Catcher, System Alarm; Repeater (Booster): TETRA, IDEN, CDMA, GSM, DCS, PCS, WCDMA, LTE;
Kita njamin produk lan layanan sing paling dhuwur. Ing Kingtone, kita terus ngupayakake inovasi teknis lan layanan kanggo sukses bareng.
We welcome OEM & ODM panjaluk!

Kingtone nandur modal abot kanggo R&D, inovasi, sistem kontrol kualitas kanggo menang produk sing apik lan reputasi merek sing apik. Kita wis entuk pitu sertifikat hak cipta piranti lunak sing didaftar dening Biro Hak Cipta Negara lan nglulusake sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Papat Merek wis didaftarkan dening Biro Merek Dagang Negara lan kita wis diakoni minangka "perusahaan teknologi inovatif lan dhuwur" dening Departemen Ilmu lan Teknologi Fujian ing taun 2010. Produk kita akeh digunakake ing komunikasi seluler, radio lan televisi, keamanan publik, kontrol geni , sepur, tenaga listrik, pertambangan lan lapangan liyane; produk utama yaiku repeater GSM, repeater CDMA, repeater CDMA450, repeater IDEN, repeater TETRA, repeater DCS, repeater PCS, repeater PHS, repeater TD-SCDMA, repeater WCDMA, repeater FDD-LTE, repeater TDD-LTE, repeater WiMAX, MMDS repeater, repeater MUDS, repeater TV digital, repeater VHF / UHF kanggo sistem DMR / dPMR / TETRA / PDT.

Kingtone negesake semangat "berorientasi wong, teknologi dhisik, persatuan lan usaha, inovasi lan dedikasi" lan konsep kualitas "kualitas emas menang ing jagad" kanggo terus-terusan nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih unggul kanggo para pelanggan.

Kita kanthi tulus gelem kerja sama karo sampeyan. ayo menang bareng mbesuk!