bg-03

Solusi

  • ICS Repeater System

    Sistem Repeater ICS

    Kingtone ICS Repeater digunakake kanggo ekstensi jangkoan sinyal GSM, DCS, utawa WCDMA, utamane kanggo aplikasi ruangan. ICS Repeater bisa mbatalake sinyal umpan balik multi-jalur wektu nyata kanthi nggunakake teknologi prosesor sinyal digital lan ngindhari gangguan amarga ...
    Waca liyane
  • Cellular repeater for In-building coverage

    Repeater seluler kanggo jangkoan ing bangunan

    Cara Kerja Sistem Repeater Liwat antena sing entuk dhuwur sing dilebokake ing ruang atap utawa wilayah liyane sing kasedhiya, kita bisa entuk sinyal njaba sing sithik banget sing lemes nalika mlebu bangunan. Iki ditindakake kanthi ngarahake antena menyang kutub panyedhiya jaringan lokal. Sawise t ...
    Waca liyane
  • Oilfield coverage solutions

    Solusi jangkoan minyak

    Solusi jangkoan oilfield, Kanggo rincian luwih lengkap, hubungi kami liwat email: info@kingtone.cc
    Waca liyane
  • Jangkoan jaringan komunikasi seluler umum

    Jangkoan jaringan komunikasi seluler umum, Kanggo rincian liyane, hubungi kami liwat email: info@kingtone.cc
    Waca liyane
  • Solusi komunikasi nirkabel Polisi Kehutanan / Fire

    Solusi komunikasi nirkabel Polisi Kehutanan / Fire, Kanggo rincian luwih lengkap, hubungi kami liwat email: info@kingtone.cc
    Waca liyane
  • Solusi bukti polisi

    Solusi bukti polisi, Kanggo rincian luwih lengkap, hubungi kami liwat email: info@kingtone.cc
    Waca liyane
  • Solusi komunikasi manajemen properti sing gedhe

    Solusi komunikasi manajemen properti sing gedhe, Kanggo rincian luwih lengkap, hubungi kami liwat email: info@kingtone.cc
    Waca liyane
  • Solusi interkom video kanggo bangunan cerdas

    Solusi interkom video kanggo bangunan cerdas, Kanggo rincian luwih lengkap, hubungi kami liwat email: info@kingtone.cc
    Waca liyane