product_bg

10W GSM 900 ICS sinyal ponsel nirkabel Repeater

Katrangan singkat:

Pambuka Aplikasi Mainein & skenario Spesifikasi Bagian / Garansi GSM 900 ICS Repeater 10W Kingtone GSM ICS Repeater (Sistem Pembatalan Interferensi) minangka jinis repeater RF siji-band anyar sing kanthi otomatis bisa ndeteksi lan mbatalake sinyal gangguan sing disebabake dening osilasi umpan balik RF ing antarane Donor lan Antena Cakupan kanthi nyata kanthi nggunakake teknologi DSP (Digital Signal Processing). Bisa mbatalake lan nyetop sinyal gangguan terus ...


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    • Pambuka
    • Fitur utama
    • Aplikasi & skenario
    • Spesifikasi
    • Bagéan / Garansi

    GSM 900 ICS Repeater10W Kingtone GSM ICS Repeater (Sistem Pembatalan Interferensi) minangka jinis repeater RF siji-band anyar sing kanthi otomatis bisa ndeteksi lan mbatalake sinyal gangguan sing disebabake osilasi umpan balik RF antarane Donor lan Antena Cakupan kanthi wektu nyata kanthi nggunakake DSP (Digital Signal Teknologi pangolahan). Bisa mbatalake sinyal stupensi kanthi terus-terusan lan stabil lan diadaptasi karo owah-owahan ing lingkungan RF sekitar (kalebu obyek tetep lan seluler)

    Fitur utama
    Fitur Utama
    Pembatalan sinyal gangguan wektu nyata (kalebu fading multi-jalur, sinyal umpan balik) ;
    ◇ fungsi ICS kanggo nyegah osilasi diri, Nambah bathi lan jangkoan jangkoan, lan nyuda kebutuhan isolasi antena donor lan antena liputan ;
    ◇ Pamilih saluran digital sing milih banget bisa ngolah 12 saluran kanthi bebarengan ;
    ◇ Jaringan ngatur fungsi ngawasi jarak jauh ;
    Technique Teknik terintegrasi kanthi kinerja sing bisa dipercaya;
    Monitoring Pemantauan lokal lan jarak jauh (opsional) kanthi alarm kesalahan otomatis & remot kontrol;
    Design Desain tahan cuaca kanggo instalasi kabeh-cuaca;
    Aplikasi & skenario
    Aplikasi:
    Kanggo nggedhekake jangkoan sinyal area buta sinyal isi sinyal sing ringkih utawa ora kasedhiya. Ruangan: Bandara, Wilayah Pariwisata, Lapangan Golf, Tunnel, Pabrik, Distrik Pertambangan, Kelurahan lsp. Njero ruangan: Hotel, Pusat Pameran, Ruang Bawah, Mal Blanja, Kantor, Paket Pengepakan lsp. Umume ditrapake kanggo kasus kaya ngono: Pengulang bisa nemokake papan instalasi sing bisa nampa sinyal BTS murni ing level sing cukup kuat amarga Level Rx ing situs repeater kudu luwih saka 70 -70BB; Lan bisa nyukupi sarat isolasi antena kanggo nyegah osilasi awake.
    "
    "
    Spesifikasi

    Barang

    Spesifikasi
    Uplink Link mudhun
    Frekuensi Kerja 890 ~ ​​915MHz 935 ~ 960MHz
    Jembaré Band 7.5 7.5
    Daya Output 30 ± 1dBm 33 ± 1dBm
    ALC ≥10dB
    Maks. Entuk 85 ± 3 dB
    Entuk Range Pangaturan ≥30dB
    Entuk Linear sing Bisa disetel 0 ~ 10 dB ± 1.0dB
    10 ~ 20 dB ± 1.0dB
    > 20 dB ± 1,5dB
    Entuk Langkah Kontrol 1 dB / Langkah
    Rband Inband ≤2.0dB
    Gambar Noise ≤5dB
    Kesalahan Frekuensi ≤5dB
    Presisi Modulasi GMSK ≤ ± 5 × 10-8
    Entuk Langkah Kontrol Satu Unit ora ngluwihi 6,1 ° RMS & pucuk 24.5 °;

    Sistem ora ngluwihi 7 ° RMS & puncak 28 °.

    Emisi palsu Working In-band -25Bm / 30 kHz (Gain≤95dB)
    Working Out-band 9KHz-1GHz: ≤-36dBm / 30KHz
    1GHz-12.75GHz: ≤-30dBm / 30KHz
    Attenuasi Intermodulasi Working In-band ≤-45dBc / 30KHz ≤-45dBc / 30KHz
    Working Out-band 9KHz-1GHz: ≤-36dBm / 30KHz
    1GHz-12.75GHz: ≤-30dBm / 30KHz
    Penindasan Out-band ± 200KHz: ≤-5dBc
    ± 300KHz: ≤-30dBc
    ± 400KHz: ≤-50dBc
    600KHz: ≤-60dBc
    Rentang Kontrol Bisu & Noise Luwes
    Tundha Sistem ≤12 kita
    VSWR ≤1.5
    Suhu sekitar -15 ℃ -55 ℃
    Kelembapan sekitar ≤95% (ora ana embun)
    Pasokan Daya DC + 24V ± 10V
    Kelas Perlindhungan IP65
    Ukuran 59x37x22cm
    Bobot 26kg
    Bagéan / Garansi
    JAMINAN 1 TAUN

    ■ panyedhiya contat ■ Solusi & Aplikasi

    • * Model: KT-TRP-B15-P33-B
      * Kategori Produk: Repeater Selektif 2W Tetra800MHz

    • * Model:
      * Kategori Produk: Antena Yagi

    • * Model:
      * Kategori Produk: Produk 11

    • * Model:
      * Kategori Produk:


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: