product_bg

2W CDMA800MHz broad band nirkabel Repeater

Katrangan singkat:

Pambuka Aplikasi Mainfeature & skenario Spesifikasi Bagian / Garansi Kingtone Repeaters sistem dirancang kanggo ngatasi masalah sinyal seluler sing ringkih, sing luwih murah tinimbang nambah Base Station (BTS) sing anyar. Operasi utama sistem RF Repeaters yaiku kanggo nampa sinyal daya kurang saka BTS liwat transmisi frekuensi radio banjur ngirim sinyal sing digedhekake menyang wilayah sing jangkoan jaringan ora nyukupi. Lan sinyal seluler uga dikuatake lan ditularake menyang BTS vi ...


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    • Pambuka
    • Fitur utama
    • Aplikasi & skenario
    • Spesifikasi
    • Bagéan / Garansi
    Kingtone Repeatersistem s dirancang kanggo ngatasi masalah sinyal ponsel sing ringkih, sing luwih murah tinimbang nambah Base Station (BTS) anyar. Operasi utama sistem RF Repeaters yaiku kanggo nampa sinyal daya kurang saka BTS liwat transmisi frekuensi radio banjur ngirim sinyal menyang wilayah sing jangkoan jaringan ora nyukupi. Lan sinyal seluler uga digedhekake lan ditularake menyang BTS liwat arah sing ngelawan.
    Fitur utama

    Fitur Utama
    Linear PA linearitas dhuwur; Entuk sistem dhuwur
    ◇ Teknologi ALC sing cerdas
    Dup Duplex lengkap lan isolasi dhuwur
    ◇ Kurva filter sing tajem
    ◇ Operasi otomatis Operasi sing trep
    Ease Desain modular gampang dijaga
    ◇ Kontrol / monitor / alarm jarak jauh liwat RF MODEM utawa Ethernet
    Design Desain sasis IP65 kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan

    Aplikasi & skenario
     gsm 850Mhz Aplikasi repeater nirkabel
    Kanggo nggedhekake jangkoan sinyal area buta sinyal isi sinyal sing ringkih
    utawa ora kasedhiya.
    Luar ruangan: Bandara, Wilayah Pariwisata, Lapangan Golf, Tunnel, Pabrik, Distrik Pertambangan, Desa, lsp.
    Ing jero ruangan: Hotel, Pusat Pameran, Basement, Blanja
    Mal, Kantor, Paket Kemasan lsp.
    Umume ditrapake kanggo kasus kasebut:
    Repeater bisa nemokake papan instalasi sing bisa nampa sinyal BTS murni ing level sing cukup kuat amarga Level Rx ing situs repeater kudu luwih saka 70 -Bdm;
    Lan bisa nyukupi sarat isolasi antena kanggo nyegah osilasi awake.
      width=
     width=
    Spesifikasi

    Barang

    Kahanan Tes

    Spesifikasi

    Uplink

    Link mudhun

    Frekuensi Kerja (MHz)

    Frekuensi Nominal

    824 - 849MHz

    869 - 894MHz

    Gain (dB)

    Nomer Output Nominal-5dB

    90 ± 3

    Power Output (dBm)

    Sinyal modulasi GSM

    33

    33

    ALC (dBm)

    Sinyal Input nambah 20dB

    Po±1

    Gambar Noise (dB)

    Makarya ing-bandMaks. Entuk

    ≤5

    Ripple in-band (dB)

    Nomer Output Nominal -5dB

    ≤3

    Toleransi Frekuensi (ppm)

    Daya Output Nominal

    0.05

    Wektu tundha (kita)

    Makarya ing-band

    ≤5

    Kesalahan Fase Puncak (°)

    Makarya ing-band

    ≤20

    Kesalahan Fase RMS (°)

    Makarya ing-band

    ≤5

    Entuk Langkah Pangaturan (dB)

    Nomer Output Nominal -5dB

    1dB

    Entuk Range Penyesuaian(dB)

    Nomer Output Nominal -5dB

    ≥30

    Entuk Linear sing Bisa disetel (dB)

    10dB

    Nomer Output Nominal -5dB

    ± 1.0

    20dB

    Nomer Output Nominal -5dB

    ± 1.0

    30dB

    Nomer Output Nominal -5dB

    ± 1,5

    Attenuasi Antar Modulasi (dBc)

    Makarya ing-band

    ≤-45

    Emisi Spiral (dBm)

    9kHz-1GHz

    BW: 30KHz

    ≤-36

    ≤-36

    1GHz-12.75GHz

    BW: 30KHz

    ≤-30

    ≤-30

    VSWR

    Pelabuhan BS / MS

    1.5

    Aku / O Pelabuhan

    N-Wanita

    Impedansi

    50ohm

    Suhu Operasi

    -25 ° C ~ + 55 ° C

    Kelembapan Relatif

    Maks. 95%

    MTBF

    Min 100000 jam

    Pasokan Daya

    DC-48V / AC220V (50Hz) / AC110V (60Hz) (± 15%)

    Fungsi Pemantauan Jauh

    Alarm wektu-nyata kanggo Status Pintu, Suhu, Pasokan Daya, VSWR, Daya Output

    Modul Remote Control

    RS232 utawa RJ45 + Modem Nirkabel + Batere Li-ion sing Ditagih

    Bagéan / Garansi
    Garansi 12 wulan kanggo mbaleni. 6 wulan kanggo aksesoris

    ■ panyedhiya contat ■ Solusi & Aplikasi

    • * Model: KT-CRP-B25-P45-B
      * Kategori Produk: 30W CDMA800MHz Daya Tinggi Amplifier Jangkoan Jarak Jauh Kolam Booster Band Repeater Selektif

    • * Model: KT-CPS-400-03
      * Kategori Produk: 400-470MHz 3 Way Rongga Splitter

    • * Model:
      * Kategori Produk: Antena Yagi

    • * Model: KT-4G27-2600
      * Kategori Produk: lte repeater band4 network booster 4g panguat sinyal seluler 2600


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: