product_bg

10W PCS 1900MHz entuk panguat sinyal sinyal ponsel Amplifier

Katrangan singkat:

Pambuka Aplikasi Mainfeature & skenario Spesifikasi Bagian / Garansi Kingtone Repeaters sistem dirancang kanggo ngatasi masalah sinyal seluler sing ringkih, sing luwih murah tinimbang nambah Base Station (BTS) sing anyar. Operasi utama sistem RF Repeaters yaiku nampa sinyal daya sithik saka BTS liwat transmisi frekuensi radio lan banjur ngirim sinyal amplifikasi menyang wilayah sing jangkoan jaringan ora cukup. Lan sinyal seluler uga dikuatake lan ditularake menyang BTS v ...


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    • Pambuka
    • Fitur utama
    • Aplikasi & skenario
    • Spesifikasi
    • Bagéan / Garansi

    Kingtone Repeatersistem s dirancang kanggo ngatasi masalah sinyal seluler sing ringkih, sing luwih murah tinimbang nambah Base Station (BTS) sing anyar. Operasi utama sistem RF Repeaters yaiku nampa sinyal daya sithik saka BTS liwat transmisi frekuensi radio lan banjur ngirim sinyal amplifikasi menyang wilayah sing jangkoan jaringan ora cukup. Lan sinyal seluler uga digedhekake lan ditularake menyang BTS liwat arah sing ngelawan.

    Fitur utama
    Fitur:
    1, PA linearitas dhuwur; Entuk sistem dhuwur ;
    2, teknologi ALC cerdas ;
    3, Duplex lengkap lan isolasi dhuwur saka uplink menyang downlink ;
    4, Operasi otomatis Operasi sing trep ;
    5, Teknik terintegrasi kanthi kinerja sing bisa dipercaya;
    6, Pemantauan lokal lan jarak jauh (opsional) kanthi alarm kesalahan otomatis & remot kontrol;
    7, Desain Weatherproof kanggo instalasi kabeh-cuaca;
    Aplikasi & skenario
    PCS 1900 Aplikasi panguat sinyal repeater nirkabel
    Kanggo nggedhekake jangkoan sinyal area buta sinyal isi sinyal sing ringkih
    utawa ora kasedhiya.
    Luar ruangan: Bandara, Wilayah Pariwisata, Lapangan Golf, Tunnel, Pabrik, Distrik Pertambangan, Desa, lsp.
    Ing jero ruangan: Hotel, Pusat Pameran, Basement, Blanja
    Mal, Kantor, Paket Kemasan lsp.
    Umume ditrapake kanggo kasus kasebut:
    Repeater bisa nemokake papan instalasi sing bisa nampa sinyal BTS murni ing level sing cukup kuat amarga Level Rx ing situs repeater kudu luwih saka 70 -Bdm;
    Lan bisa nyukupi sarat isolasi antena kanggo nyegah osilasi awake.
    Jangkoan Solusi Instalasi-In-Bangunan Instalasi
     width=
     width=
    Spesifikasi

    Barang

    Kahanan Tes

    Spesifikasi

    Uplink

    Link mudhun

    Frekuensi Kerja (MHz)

    Frekuensi Nominal

    1850 - 1910MHz

    1930 - 1990MHz

    Gain (dB)

    Nomer Output Nominal-5dB

    95 ± 3

    Power Output (dBm)

    Sinyal modulasi GSM

    33

    40

    ALC (dBm)

    Sinyal Input nambah 20dB

    Po±1

    Gambar Noise (dB)

    Makarya ing-bandMaks. Entuk

    ≤5

    Ripple in-band (dB)

    Nomer Output Nominal -5dB

    ≤3

    Toleransi Frekuensi (ppm)

    Daya Output Nominal

    0.05

    Wektu tundha (kita)

    Makarya ing-band

    ≤5

    Kesalahan Fase Puncak (°)

    Makarya ing-band

    ≤20

    Kesalahan Fase RMS (°)

    Makarya ing-band

    ≤5

    Entuk Langkah Pangaturan (dB)

    Nomer Output Nominal -5dB

    1dB

    Entuk Range Penyesuaian(dB)

    Nomer Output Nominal -5dB

    ≥30

    Entuk Linear sing Bisa disetel (dB)

    10dB

    Nomer Output Nominal -5dB

    ± 1.0

    20dB

    Nomer Output Nominal -5dB

    ± 1.0

    30dB

    Nomer Output Nominal -5dB

    ± 1,5

    Attenuasi Antar Modulasi (dBc)

    Makarya ing-band

    ≤-45

    Emisi Spiral (dBm)

    9kHz-1GHz

    BW: 30KHz

    ≤-36

    ≤-36

    1GHz-12.75GHz

    BW: 30KHz

    ≤-30

    ≤-30

    VSWR

    Pelabuhan BS / MS

    1.5

    Aku / O Pelabuhan

    N-Wanita

    Impedansi

    50ohm

    Suhu Operasi

    -25 ° C ~ + 55 ° C

    Kelembapan Relatif

    Maks. 95%

    MTBF

    Min 100000 jam

    Pasokan Daya

    DC-48V / AC220V (50Hz) / AC110V (60Hz) (± 15%)

    Fungsi Pemantauan Jauh

    Alarm wektu-nyata kanggo Status Pintu, Suhu, Pasokan Daya, VSWR, Daya Output

    Modul Remote Control

    RS232 utawa RJ45 + Modem Nirkabel + Batere Li-ion sing Ditagih

    Bagéan / Garansi
    1 taun kanggo repeater, 6 wulan kanggo aksesoris

    ■ panyedhiya contat ■ Solusi & Aplikasi

    • * Model: KT-TGY23
      * Kategori Produk: Jarak adoh 3G 4g 1800mhz telecom omah gsm panguat sinyal ponsel

    • * Model: KT-DRP-B75-P45-B
      * Kategori Produk: 30W 2g 3g 4g DCS1800MHz Band Seluler sinyal seluler Repeater

    • * Model: MU : KT-RS850 / 1800-B25 / 25-P37A-J-48V-V1.0
      * Kategori Produk: Repeater Ngowahi Frekuensi Kopling Udara 5W CDMA800MHz

    • * Model:
      * Kategori Produk: Produk 9


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: