product_bg

2W IDEN800 + 33dBm Band Selective Repeater

Katrangan singkat:

Pambuka Aplikasi Mainfeature & skenario Spesifikasi Bagian / Garansi 2W IDEN800 + 33dBm Band Selective Repeater Kingtone Repeaters sistem dirancang kanggo ngatasi masalah sinyal seluler sing ringkih, sing luwih murah tinimbang nambah Base Station (BTS) sing anyar. Operasi utama sistem RF Repeaters yaiku nampa sinyal daya sithik saka BTS liwat transmisi frekuensi radio lan banjur ngirim sinyal amplifikasi menyang wilayah sing jangkoan jaringan ora cukup. Lan sinyal seluler yaiku ...


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    • Pambuka
    • Fitur utama
    • Aplikasi & skenario
    • Spesifikasi
    • Bagéan / Garansi
    2W IDEN800 + 33dBm Band Selective Repeater
    Sistem Kingtone Repeaters dirancang kanggo ngatasi masalah sinyal seluler sing ringkih, sing luwih murah tinimbang nambah Base Station (BTS) sing anyar. Operasi utama sistem RF Repeaters yaiku nampa sinyal daya sithik saka BTS liwat transmisi frekuensi radio lan banjur ngirim sinyal amplifikasi menyang wilayah sing jangkoan jaringan ora cukup. Lan sinyal seluler uga digedhekake lan ditularake menyang BTS liwat arah sing ngelawan.
    Fitur utama
    Fitur Utama
    Linear PA linearitas dhuwur; Entuk sistem dhuwur
    ◇ Teknologi ALC sing cerdas
    Dup Duplex lengkap lan isolasi dhuwur
    ◇ Kurva saring tajem ◇ Operasi otomatis Operasi sing trep
    Ease Desain modular gampang dijaga
    ◇ Kontrol / monitor / alarm jarak jauh liwat RF MODEM utawa Ethernet
    Design Desain sasis IP65 kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan
    Aplikasi & skenario
    "
    "
    Aplikasi
    Kanggo nggedhekake jangkoan sinyal area buta sinyal isi sinyal sing ringkih utawa ora kasedhiya. Ruangan: Bandara, Wilayah Pariwisata, Lapangan Golf, Tunnel, Pabrik, Distrik Pertambangan, Desa lsp. Njero ruangan: Hotel, Pusat Pameran, ruang bawah tanah, Pusat Perbelanjaan, Kantor, Packing Lot lsp. Umume ditrapake kanggo kasus kaya ngono: Pengulang bisa nemokake papan instalasi sing bisa nampa sinyal BTS murni ing level sing cukup kuat amarga Level Rx ing situs repeater kudu luwih saka 70 -70BB; Lan bisa nyukupi sarat isolasi antena kanggo nyegah osilasi awake. Ukuran lan bobot Ukuran (ukuran paket): 530mm * 310mm * 164mm Bobot: NW17KG GW19KG
    Spesifikasi

    Spesifikasi Teknis  

    Barang

    Kahanan Tes

    Spesifikasi

    Meno

    Uplink

    Link mudhun

    Frekuensi Kerja (MHz)

    Frekuensi Nominal

    806-883MHz

    851 - 866MHz

     

    Bandwidth

    Nominal Band

    15MHz

     

    Gain (dB)

    Nominal Output Power-5dB

    95 ± 3

     

    Power Output (dBm)

    Sinyal modulasi GSM

    33

    33

     

    ALC (dBm)

    Sinyal Input nambah 20dB

    Po±1

     

    Gambar Noise (dB)

    Makarya ing-bandMaks. Entuk

    ≤5

     

    Ripple in-band (dB)

    Nomer Output Nominal -5dB

    ≤3

     

    Toleransi Frekuensi (ppm)

    Daya Output Nominal

    0.05

     

    Wektu tundha (kita)

    Makarya ing-band

    ≤5

     

    Entuk Langkah Pangaturan (dB)

    Nomer Output Nominal -5dB

    1dB

     

    Rentang Pangaturan Gain (dB)

    Nomer Output Nominal -5dB

    ≥30

     

    Entuk Linear sing Bisa disetel (dB)

    10dB

    Nomer Output Nominal -5dB

    ± 1.0

     

    20dB

    Nomer Output Nominal -5dB

    ± 1.0

     

    30dB

    Nomer Output Nominal -5dB

    ± 1,5

     

    Metu Band Gain

    ±400KHz

    Nomer Output Nominal -5dB

    65

     

    ±600KHz

    Nomer Output Nominal -5dB

    55

     

    ±1MHz

    Nomer Output Nominal -5dB

    45

     

    ±5MHz

    Nomer Output Nominal -5dB

    35

     

    Attenuasi Antar Modulasi (dBc)

    Makarya ing-band

    ≤-45

     

    Emisi Spiral (dBm)

    9kHz-1GHz

    BW: 30KHz

    ≤-36

    ≤-36

     

    1GHz-12.75GHz

    BW: 30KHz

    ≤-30

    ≤-30

     

    VSWR

    Pelabuhan BS / MS

    1.5

     

    Aku / O Pelabuhan

    N-Wanita

     

    Impedansi

    50ohm

     

    Suhu Operasi

    -25 ° C ~ + 55 ° C

     

    Kelembapan Relatif

    Maks. 95%

     

    MTBF

    Min 100000 jam

     

    Pasokan Daya

    DC-48V / AC220V (50Hz) / AC110V (60Hz) (± 15%)

     

    Fungsi Pemantauan Jauh

    Alarm wektu-nyata kanggo Status Pintu, Suhu, Pasokan Daya, VSWR, Daya Output

     

    Modul Remote Control

    RS232 utawa RJ45 + Modem Nirkabel + Batere Li-ion sing Ditagih

     

    Bagéan / Garansi
    Garansi 1 taun kanggo peralatan, 6 wulan kanggo aksesoris

    ■ panyedhiya contat ■ Solusi & Aplikasi

    • * Model: KT-RS900 / 1800-B25 / 25-P33B
      * Kategori Produk: 2W GSM900MHz Air Coupling Frequency Shifting Repeater

    • * Model: KT-TRP-B15-P45-B
      * Kategori Produk: Repeater Selektif Band 30W Tetra800MHz

    • * Model: KT-4GLTE REPEATER
      * Kategori Produk: 2watt Kingtone 4g 2600Mhz repeater, repeater amplifier sinyal ponsel 4G LTE

    • * Model:
      * Kategori Produk: antena yagi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: