jiejuefangan

Komunikasi jaringan pribadi ing COVID-19

2020 bakal dadi taun sing ora biasa, COVID-19 wis nyapu jagad iki lan nggawa bencana sing durung tau kedadeyan sadurunge lan nyebabake kabeh wong ing saindenging jagad. Minangka kanggo 09 Juli, luwih saka 12.12 m kasus wis dikonfirmasi ing saindenging jagad, lan statistik kasebut nuduhake manawa isih akeh. Ing wektu paling angel iki, Kingtone mesthi nyoba sing paling apik kanggo menangake perang nglawan COVID-19 kanthi nggunakake keahlian.

Ing wektu sing nantang iki, manawa kontrol lalu lintas skala gedhe, alokasi lembaga medis darurat, lan distribusi, utawa petugas kesehatan ngobati pasien infeksi ing papan kerja utawa tekanan saka kebijakan kurva, kabeh padha nuntut komunikasi sing efektif. Cara komunikasi ing jarak sing aman, lan bisa digunakake kanthi efektif lan tertib ing lingkungan sing rumit, penting banget lan uga tes komunikasi darurat sing penting.

news2 pic1

Amarga jaringan pribadi bisa digunakake ing pita frekuensi pribadi, ana akeh kaluwihan tinimbang jaringan umum sajrone wektu kangelan kasebut.

1. Sistem iki luwih aman lan andal;

2. Telpon klompok, telpon prioritas lan fitur liyane lan kauntungan jaringan pribadi bisa memenuhi prentah lan jadwal jadwal sing akurat;

3. Sanalika karo jadwal swara, sistem jaringan pribadi uga bisa ngirim gambar, video, lokasi, lan informasi cepet.

Ing perang nglawan COVID-19, komunikasi jaringan pribadi dadi dhukungan penting kanggo nglawan COVID-19.

Akeh fasilitas medis sing gumantung karo sistem radio walkie-talkie kanggo nambah komunikasi ing antarane staf sajrone COVID-19. Nalika ngatasi uripe wong, utawa kesehatan, komunikasi iku sing paling penting. Efektif komunikasi bisa mbantu petugas kesehatan ningkatake alur kerja.

Vicky Watson, direktur perawat, ujar manawa walkie talkie mbantu dheweke nambah efisiensi kerja. "Wis pirang-pirang taun, kita mbuang-mbuwang wektu kanggo nyoba nemokake kolega, nanging walkie talkie pancen apik banget, mula kita ora prelu mlayu golek wong. Lan walkie talkie luwih murah tinimbang peralatan komunikasi liyane. Kita mung kudu meksa tombol; banjur bisa ngomong. ” Ana akeh kasus sing nuduhake cara kerja komunikasi darurat.

Solusi kingtone ERRCS (Sistem Komunikasi Radio Respon Darurat) nggabungake macem-macem solusi komunikasi. Solusi Kingtone ERRCS yakuwi nggawe komando darurat lan platform pangolahan informasi kanggo klien, sing ora gumantung karo jaringan publik, jangkoan jarak adoh (nganti 20km), lan bisa menehi pitulung ngawasi, pre-alarm, lan penyelamatan liwat canggih teknologi

news2 pic2

Kanggo saiki, kahanan iki saya apik saben dina, sing ora bisa dipisahake karo pengabdian tanpa pamrih kanggo tenaga kesehatan, pegawai pamrentah, lan sukarelawan, lan liya-liyane. Kajaba iku, uga ora bisa dipisahake saka dhukungan saka komunikasi jaringan pribadi. perusahaan ing sisih komunikasi jaringan. Epidemi global durung rampung; tugas isih angel. Ora preduli kapan lan ing endi, dipercaya manawa Kingtone bakal tetep nyukupi kebutuhan pencegahan lan pengendalian epidemi, lan bakal nindakake upaya kanggo mbantu perang epidemi iki.


Wektu kiriman: Feb-02-2021