bg-03

Repeater seluler kanggo jangkoan ing bangunan

Cara Kerja Sistem Repeater Kita

Liwat antena sing entuk dhuwur dipasang ing ruang atap utawa wilayah liyane sing kasedhiya, kita bisa entuk sinyal njaba sing paling sithik sing lemes nalika mlebu bangunan. Iki ditindakake kanthi ngarahake antena menyang kutub panyedhiya jaringan lokal. Sawise sinyal eksternal dijupuk, dikirim menyang sistem repeater liwat kabel Coax Low-Loss. Sinyal sing mlebu ing sistem repeater nampa amplifikasi banjur sinyal maneh ing saindenging wilayah tartamtu. Supaya jangkoan bisa ditemokake ing kabeh bangunan, kita bisa nyambungake antena njero ruangan karo repeater liwat sistem kabel lan splitter. Antena omni sing diselehake kanthi strategis dipasang ing njaba bangunan kanggo nyebarake sinyal kanthi padha menyang kabeh wilayah sing dikarepake.
Inbuilding coverage solution

Wektu kiriman: Feb-18-2017