bg-03

Sistem Repeater ICS

Kingtone ICS Repeater digunakake kanggo ekstensi jangkoan sinyal GSM, DCS, utawa WCDMA, utamane kanggo aplikasi ruangan. ICS Repeater bisa mbatalake sinyal umpan balik multi-jalur wektu nyata kanthi nggunakake teknologi prosesor sinyal digital lan ngindhari gangguan amarga isolasi ora cukup. Kanthi 30 kemampuan pambatalan isolasi 30 dB, antena layanan lan antena donor bisa dipasang ing menara ukuran medium sing padha kanthi jarak vertikal sing cendhak. Mula, aplikasi pangulang ruangan RF bakal dadi luwih gampang lan hemat biaya.
Unit kasebut bisa ditrapake ing lingkungan ruangan sing ora ana menara sing dhuwur. Contone, wilayah gedhe, papan wisata, lan Resor.

Kanthi ukuran cilik bisa didhelikake kanthi ora angel lan kabeh sistem bisa disamur kanthi gampang, dibandhingake karo BTS / Node B, mula dadi solusi penting kanggo wilayah sing diprotes banget ..
repeater

Wektu kiriman: Feb-22-2017