product_bg

30W Tetra800MHz Band Milih Repeater

Katrangan singkat:

Pambuka Aplikasi Mainfeature & skenario Spesifikasi Bagian / Garansi Kingtone Repeaters sistem dirancang kanggo ngatasi masalah sinyal seluler sing ringkih, sing luwih murah tinimbang nambah Base Station (BTS) sing anyar. Operasi utama sistem RF Repeaters yaiku nampa sinyal daya sithik saka BTS liwat transmisi frekuensi radio lan banjur ngirim sinyal amplifikasi menyang wilayah sing jangkoan jaringan ora cukup. Lan sinyal seluler uga dikuatake lan ditularake menyang BTS v ...


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    • Pambuka
    • Fitur utama
    • Aplikasi & skenario
    • Spesifikasi
    • Bagéan / Garansi

    Sistem Kingtone Repeaters dirancang kanggo ngatasi masalah sinyal seluler sing ringkih, sing luwih murah tinimbang nambah Base Station (BTS) sing anyar. Operasi utama sistem RF Repeaters yaiku nampa sinyal daya sithik saka BTS liwat transmisi frekuensi radio lan banjur ngirim sinyal amplifikasi menyang wilayah sing jangkoan jaringan ora cukup. Lan sinyal seluler uga digedhekake lan ditularake menyang BTS liwat arah sing ngelawan.

    Fitur utama
    Fitur utama Repeater TETRA:
    PA linearitas dhuwur; Entuk sistem dhuwur ;
    Teknologi ALC cerdas ;
    Duplex lengkap lan isolasi dhuwur saka uplink menyang downlink ;
    Operasi otomatis Operasi sing gampang ;
    Teknik terintegrasi kanthi kinerja sing bisa dipercaya;
    Pemantauan lokal lan jarak jauh (opsional) kanthi alarm kesalahan otomatis & remot kontrol;
    Desain tahan cuaca kanggo instalasi kabeh-cuaca;
    Aplikasi & skenario

    Aplikasi repeater TETRA800Mhz
    Kanggo nggedhekake jangkoan sinyal area buta sinyal isi sinyal sing ringkih
    utawa ora kasedhiya.
    Luar ruangan: Bandara, Wilayah Pariwisata, Lapangan Golf, Tunnel, Pabrik, Distrik Pertambangan, Desa, lsp.
    Ing jero ruangan: Hotel, Pusat Pameran, Basement, Blanja
    Mal, Kantor, Paket Kemasan lsp.
    Umume ditrapake kanggo kasus kasebut:
    Repeater bisa nemokake papan instalasi sing bisa nampa sinyal BTS murni ing level sing cukup kuat amarga Level Rx ing situs repeater kudu luwih saka 70 -Bdm;
    Lan bisa nyukupi sarat isolasi antena kanggo nyegah osilasi awake.

     border=
     border=
    Spesifikasi

    Barang

    Kahanan Tes

    Spesifikasi

    Uplink

    Link mudhun

    Frekuensi Kerja (MHz)

    Frekuensi Nominal

    806 - 821MHz

    851 - 866MHz

    Gain (dB)

    Nomer Output Nominal-5dB

    95 ± 3

    Power Output (dBm)

    Sinyal modulasi GSM

    37

    45

    ALC (dBm)

    Sinyal Input nambah 20dB

    Po±1

    Gambar Noise (dB)

    Makarya ing-bandMaks. Entuk

    ≤5

    Ripple in-band (dB)

    Nomer Output Nominal -5dB

    ≤3

    Toleransi Frekuensi (ppm)

    Daya Output Nominal

    0.05

    Wektu tundha (kita)

    Makarya ing-band

    ≤5

    Kesalahan Fase Puncak (°)

    Makarya ing-band

    ≤20

    Kesalahan Fase RMS (°)

    Makarya ing-band

    ≤5

    Entuk Langkah Pangaturan (dB)

    Nomer Output Nominal -5dB

    1dB

    Entuk Range Penyesuaian(dB)

    Nomer Output Nominal -5dB

    ≥30

    Entuk Linear sing Bisa disetel (dB)

    10dB

    Nomer Output Nominal -5dB

    ± 1.0

    20dB

    Nomer Output Nominal -5dB

    ± 1.0

    30dB

    Nomer Output Nominal -5dB

    ± 1,5

    Attenuasi Antar Modulasi (dBc)

    Makarya ing-band

    ≤-45

    Emisi Spiral (dBm)

    9kHz-1GHz

    BW: 30KHz

    ≤-36

    ≤-36

    1GHz-12.75GHz

    BW: 30KHz

    ≤-30

    ≤-30

    VSWR

    Pelabuhan BS / MS

    1.5

    Aku / O Pelabuhan

    N-Wanita

    Impedansi

    50ohm

    Suhu Operasi

    -25 ° C ~ + 55 ° C

    Kelembapan Relatif

    Maks. 95%

    MTBF

    Min 100000 jam

    Pasokan Daya

    DC-48V / AC220V (50Hz) / AC110V (60Hz) (± 15%)

    Fungsi Pemantauan Jauh

    Alarm wektu-nyata kanggo Status Pintu, Suhu, Pasokan Daya, VSWR, Daya Output

    Modul Remote Control

    RS232 utawa RJ45 + Modem Nirkabel + Batere Li-ion sing Ditagih

    Bagéan / Garansi
    1 taun kanggo mbaleni r
    setengah taun kanggo aksesoris

    ■ panyedhiya contat ■ Solusi & Aplikasi

    • * Model: TQWTD-15065-08V
      * Kategori Produk: Antena Arahan Panel Basis

    • * Model: KT-TRP-B15-P40-B
      * Kategori Produk: Repeater Selektif 10W Tetra800MHz

    • * Model: KTWTD-12070-09V
      * Kategori Produk: antena arah datar deklarasi 8 derajat (890-960MHz)

    • * Model: KT-G / D / WRP-B25 / 75/60-P33-B
      * Kategori Produk: 33dbm GSM900 / DCS1800 / WCDMA2100 tri-band 2W Band Selective Repeater


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: